Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Marek Cích
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Roccat Sense Kinetic 2mm - High Precision Gaming Mousepad

 
 
 
 
 
 
 
  • Roccat Sense Kinetic 2mm - High Precision Gaming Mousepad
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
SKROC-13-120
Part No.:
ROC-13-120
EAN:
4250288133112
Výrobca:

Neuvedené

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Vedci v Roccat navrhli, s využitím osvedčeného komba pokročilej hernej technológie a dizajnu, Roccat Sense High Precision Gaming Mousepad pre hráčov, ktorí požadujú maximálny výkon pri intenzívnom, rýchlom boji.
Ultra mäkká tkanina podložky Roccat Sense využíva výhody rýchlosti, ovládateľnosti a ergonómie a poskytuje optimálne kĺzanie a pohodlie v tenkom, stabilnom a robustnom prevedení.

Aby Vás vybavili na nadchádzajúci boj, navrhli vedci v Roccat podložku Roccat Sense tak, že vzali ultra mäkkú tkaninu a ošetrili ju pokročilou, mikrokryštalickou vrstvou na zníženie trenia. Táto kombinácia umožňuje bleskové pohyby myšou a vysokú úroveň presnosti potrebnú pre víťazstvo v hre.

S povrchom 400 x 280 mm ponúka Roccat Sense dostatok priestoru aj pre tých najaktívnejších hráčov. Je ideálna pre rýchle a agresívne pohyby myšou na osiach X a Y a jej pokročilý povrch zaisťuje, že každá akcia je rýchla a presná. A s hrúbkou len 2 mm je Roccat Sense elegantná a ľahká (a napriek tomu prekvapivo pohodlná) herná podložka.

Bez ohľadu na to, akou hektickou sa potýčka nakoniec stane, zostane Roccat Sense na mieste. To preto, že vedci v Roccat navrhli jej pogumovanú základňu tak, že pevne drží na akomkoľvek povrchu. Nemusíte sa starať o dočasnú stratu kontroly spôsobenú neúmyselným pokĺznutím, čo znamená, že sa môžete plne sústrediť na svoju taktiku. Plus, poddajná pogumovaná základňa vyhladzuje prípadné nerovnosti na hernom povrchu a poskytuje Vám tak nenarušený herný priestor.

Dizajn podložky Roccat Sense nielen drsne vyzerá, ale povrchové farby boli zmiešané tak, aby poskytli senzoru Vašej myši, či už laserovému alebo optickému, dokonalú odozvu pre maximálnu presnosťou, ktorá sa stane Vašou taktickou výhodou. V podložke Roccat Sense sa dizajn a funkčnosť mení v jedno.

Roccat Sense je jedna z najpoužívanejších a najobľúbenejších herných podložiek na svete. Zástupy profesionálnych hráčov po celom svete na nu prisahajú. A Vy budete tiež.

Minimalizované trenie vďaka mikrokryštalickému povrchu na ultra mäkkom látkovom podklade.
Optimálny priestor pre pohyb kurzoru myšky vďaka rozmerom 400 x 280 mm.
Pogumovaná spodná strana pre dokonalé priľnutie k akémukoľvek povrchu.
Ultra tenká len 2 mm.
Vyvinutá v spolupráci s profesionálnymi hráčmi pre poskytnutie 100% konkurečnej výhody.



Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.