Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Milan Polák
[email protected]
 
 
 
 
 

 

XBOX ONE hra - NHL 19

 
 
 
 
 
 
 
  • XBOX ONE hra - NHL 19
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKMSXBX-1039072
Part No.:
1039072
EAN:
5030942121957
Výrobca:

Microsoft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

S NHL 19 sa hokej vracia k svojim koreňom pod šíre nebo. Zahraj si na vonkajších klziskách a v rámci nových i staronových režimov sa vydaj na cestu z miestneho zamrznutého rybníka až medzi profesionálov. Zmeraj svoje sily proti viac ako dvom stovkám najväčších hokejových legiend vrátane Waynea Gretzkyho, o ktorých autentické stvárnenie sa stará najmodernejšia technológia Real Player Motion. Technológia RPM prináša dokonalé korčuľovanie s rýchlou akceleráciou a vylepšenými reakciami ovládania. Vďaka novému kolíznemu fyzikálnemu systému sa môžeš tiež tešiť na väčšie a drsnejší strely.

Predstavujeme World of Chelm, inovované herné centrum nových a staronových režimov na prispôsobovanie vlastnej postavy, zjednotených pod jeden systém odmien. Navrhni si postavu a postupným hraním získaj ďalšie vybavenie a cez 900 nových možností vlastnej úpravy vzhľadu, vrátane oblečenia, ako sú mikiny s kapucňou, bundy, pletené zimné svetre a ďalšie. Vyjadri svoj štýl pomocou jedinečného vzhľadu a prispôsob si hru prostredníctvom nových hráčskych tried a unikátnych vlastností, vďaka ktorým získaš absolútnu slobodu v tom, ako budeš vyzerať a hrať.


HERNÝ OBSAH:

Príchod legiend - NHL 19 predstaví vyše 200 legiend z rôznych období hokejovej histórie. Zahraj si proti najväčším hokejistom všetkých čias vrátane Waynea Gretzkyho. V NHL 19 sa tiež objavia tímy hrdinov, ktoré kombinujú najlepších hráčov minulosti a súčasnosti. Tešiť sa tak môžeš na parádne súboje medzi súčasnými superhviezdami a legendami uplynulých rokov. V režimoch jedného i viacerých hráčov máš históriu na dosah ruky. Vytvor tím a vydaj sa do bojov s najlepšími z najlepších.

Dokonalé korčulovanie - Do série EA SPORTS NHL prichádza najmodernejšia animačná technológia Real Player Motion. Technológia RPM prináša dokonalé korčuľovanie s rýchlou akceleráciou a vylepšenými reakciami ovládania po celom klzisku. RPM využíva úplne nový kolízny fyzikálny systém, vďaka ktorému sa môžeš tešiť na väčšie, drsnejšie a pestrejšie zásahy. NHL 19 vyzerá lepšie, hrá sa lepšie a zásluhou dvojice celkom nových technologických systémov ponúka komplexnejší hokejový zážitok.

Vitaj pod širokým nebom - Hokej sa vracia k svojim koreňom na zamrznuté rybníky. Vôbec prvýkrát v histórii série sa môžeš vydať na zamrznutý rybník a stretnúť sa s ostatnými v rámci režimov EA SPORTS Hockey League, NHL Threes, NHL ONES a Pro-Am. V režime NHL ONES sa s ďalšími dvoma hráčmi stretneš v súboji jeden proti jednému proti jednému (1v1v1). Ukáž svoje zručnosti a kreativitu, bez toho, aby ťa zväzovali pravidlá, prerušovanie hry či iné obmedzenia. Zvíťaz, zahraj si v nových lokalitách a staň sa kráľom vonkajšieho hokeja.

Vyjadri svoj štýl s novými možnosťami úprav - Vynikni na ľade v NHL 19 vďaka viac než 900 rôznym úpravám. Viac ako kedykoľvek predtým máš slobodu v tom, ako budeš na ľade vyzerať. Vôbec prvýkrát sa môžeš obliecť v štýle rybníkového hokeja alebo do lifestylového oblečenia vrátane mikín s kapucňou, búnd, svetrov a ďalších kúskov. Vystav na obdiv svoju osobnosť odvážnymi designy a farbami. Na prispôsobenie herného štýlu tí poslúžia nové herné triedy a hráčske vlastnosti. NHL 19 ti prináša slobodu vo vytvorení hráča, akým si chcel vždy byť.

World of CHEL - World of Chelm, ktorý je evolúciou obľúbeného režimu EA SPORTS Hockey League, predstavuje zjednotený systém postupu a úprav pre tebou vytvorenú postavu naprieč novými aj staronovými módmi. Získané vybavenie a jedinečné špecializácie použité na tvoju postavu majú momentálne dopad naprieč celým World of Chelm, vrátane režimov NHL Threes - drop-in, NHL ONES, Pro-Am a EASHL. Ešte nikdy si nemal k dispozícii bohatšie možnosti úprav vzhľadu, výkonov a herného štýlu v rámci utvoreného tímu s priateľmi, než je tomu v tomto ročníku.


Zaradenie produktu

 

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.