Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Marek Cích
[email protected]
 
 
 
 
 

 

Zero Tech HighOne PRO (GH3/GH4) - profesionálny dron

 
 
 
 
 
 
 
  • 3DRobotics IRIS+ SMART dron
  • 3DRobotics IRIS+ SMART dron
  • 3DRobotics IRIS+ SMART dron
  • 3DRobotics IRIS+ SMART dron
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKZEROHIGHONEPRO
Part No.:
Výrobca:

Neuvedené

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Kvadrokoptéra HighOne je profesionálne, k letu pripravené zariadenie , ktoré je bezpečné , inteligentné, pohotové , jednoduché a prenosné . Je vhodná najmä na lietanie v blízkosti prekážok , v úzkych oblastiach alebo v uzavretých priestoroch, napríklad na štadiónoch alebo v interiéroch . Z dôvodov zvýšenia bezpečnosti je kvadrokoptéra vybavená riadiacou jednotkou GEMINI s dvojitým zálohovaním a nesie špičkový gimbal Z1400 pre kamery Panasonic GH3 / GH4 . Vysoko praktický skladací rám nachádza široké uplatnenie v televíznom priemysle, komerčné propagácie a vo všetkých druhoch profesionálneho natáčania a fotografovania z výšky .
Malá a prenosná konštrukcia
Skladacia konštrukcia systému HighOne umožňuje ľahko zložiť ramená a celý kopter do transportného kufra, čím sa minimalizuje prepravný objem a kvadrokoptéru možno ľahko prenášať .  
Vysoká účinnosť
Použité uhlíkové vrtule sú špeciálne navrhnuté - ľahké, ale pritom pevné a účinné
Riadiaca jednotka GEMINI
Ide o redundantný systém, ktorý poskytuje high - end letové vlastnosti a funkcie v kombinácii s mimoriadnou bezpečnosťou . GEMINI kombinuje dve nezávislé riadiace jednotky vrátane senzorov a dve GPS antény . Kedykoľvek niektorá z jednotiek zistí problém - poruchu alebo stratu riadenia, vykoná automatické prepnutie na druhú riadiacu jednotku a upozorní Vás prostredníctvom výstrahy ( v prípade rušenia signálu GPS alebo nízkej kapacity pohonnej batérie Vás telefón vás upozorní vibráciami ) . Tieto funkcie zásadne znižujú možnosť fatálneho zlyhania systému .
Zero Tech Z1400 brushless gimbal
Zero Tech Z1400 je plne stabilizovaný ( v troch osách ) , profesionálny záves so špičkovými prevádzkovými vlastnosťami . Podporuje kamery Panasonic GH3 a GH4 , umožňuje diaľkové ovládanie uzávierky a rôznych objektívov, ako napríklad Lumix G 14mm f / 2.5 , LUMIX G 20mm / F1.7 , Panasonic LEICA 25 / 1.4 , a ďalšie . Modul IMU ( jednotka senzorov ) je vybavený vysoko presnými gyroskopmi a akcelerometrami pre presnú stabilizáciu polohy a pohybov kamery . Stabilita a riadenie kamery budú zachované s najväčšou presnosťou aj v nepriaznivých podmienkach - pri silnom vetre , alebo za letu vysokou rýchlosťou .
Integrovaný dizajn
Všetky komponenty vrátane batérií , elektronických komponentov, motorov a regulátorov sú integrované do rámu a ramien . Táto integrácia zjednodušuje prepojenie komponentov pomocou káblov , znižuje riziko poruchy a umožňuje rýchle zloženie stroja . V neposlednom rade zásadne zvyšuje bezpečnosť a spoľahlivosť .
Diaľkové ovládanie uzávierky
HighOne umožňuje diaľkové ovládanie uzávierky u podporovaných kamier . Po vykonaní letu môžu byť do súboru uložené príslušné údaje, ako napríklad súradnice , výška, azimut a sklon kamery pre každú fotografiu .
Pozemné ovládacie stanice ( GCS )
Celý let - od štartu do pristátia môže byť ľahko ovládaný pomocou mobilného zariadenia - telefónu , tabletu , prípadne PC . Aplikácia je určená pre zariadenia na platforme Android . Užívateľsky prívetivé rozhranie poskytuje letové údaje v reálnom čase a umožňuje nastavovanie parametrov riadiacej jednotky .
Wi-Fi pripojenie
Wifi modul , ktorým je kopter štandardne vybavený , umožňuje jednoduché prepojenie s mobilným zariadením a na ňom bežiacich aplikácií . Dosah wifi je samozrejme limitovaný a užívateľ musí brať na toto obmedzenie ohľad pri využívaní jednotlivých funkcií .
Hlásenie údajov o lete v reálnom čase
Údaje o výške a vzdialenosti Vám môžu pozemné ovládacie stanice oznamovať hlasom , bez toho aby ste museli odvádzať svoju pozornosť od riadenia .
Ovládanie pomocou mobilného zariadenia
Táto funkcia Vám umožňuje ovládať HighOne za letu iba pomocou nakláňania mobilného telefónu (však neslúži ako náhrada klasického diaľkového ovládania ) .
Čierna skrinka ( Black Box )
Riadiaca jednotka obsahuje vstavanú čiernu skrinku, ktorá automaticky zaznamenáva údaje o poslednej minúte letu . Pre svoju funkciu nepotrebuje žiadne prídavné dátové úložisko . Zaznamenané dáta možno ľahko exportovať .
Režim " nasleduj ma " ( Follow me )
Tento profesionálny letecký systém podporuje funkciu " nasleduj ma " ( Follow me ) . K jej používaniu je nutná pozemná ovládacia stanica ( mobilný telefón so spustenou aplikáciou ) a kopter musí byť v režime " GPS " . Po aktivácii funkcie bude kopter sledovať pohyb telefónu na základe jeho GPS polohy.
Automatické otváranie záchranného padáku
Kvadrokoptéra môže byť vybavená padákom pre zvýšenie bezpečnosti . Ak náklon presiahne 70 - 90 stupňov, systém automaticky otvorí záchranný padák a zároveň vypne motory . Otváranie bezpečnostného padáku možno ovládať aj manuálne.
360 ° Panorama
Stlačením jediného tlačidla je možné automaticky zaobstarať 360 ° panoramatický záber . Riadiaca jednotka prevezme riadenie gimbalu a nasníma 4 rady s celkovým počtom 37 snímok .
Let po trase
Užívateľ má možnosť nadefinovať rad traťových bodov , alebo zvoliť z preddefinovaných vzorov trás . Pre každý traťový bod je možné nastaviť výšku , rýchlosť letu , dobu visenia v bode a ďalšie. Tiež je pre každý bod možné nastaviť ovládanie uzávierky fotoaparátu . Všetko možno nastavovať za letu pomocou aplikácie v mobilnom telefóne (ak je kopter v dosahu wifi ) .
Inteligentné uzamknutie kurzu
Riadiaca jednotka si v tomto prípade zaznamená smer - kurz , ktorým je orientovaný predok kopteru . Od tejto chvíle je možné otáčať celým kopterom - nasmerovať jeho predok ľubovoľným smerom nezávisle na smere letu a zmysle výchyliek ovládačov .

Alarm nízkeho napätia
Pri poklese napätia pohonnej batérie na preddefinovanú úroveň je používateľ upozornený pomocou vibrácií mobilného zariadenia so spustenou mobilnou aplikáciou . Pri ďalšom poklese napätia je používateľ okrem vibrácií upozornený tiež hlasným zvukovým signálom aby čo najskôr pristál .
Presný Position Hold
Riadiaca jednotka používa pokročilé metódy výpočtu orientácie v priestore a vertikálnej rýchlosti . Sofistikované senzory umožňujú veľmi presné udržiavanie pozície s presnosťou menej ako 1,5m horizontálne a 0,5m vertikálne.

Letové režimy riadiacej jednotky
Zero Tech HighOne PRo vybavený riadiacou jednotkou GEMINI umožňuje prevádzku v niekoľkých letových režimoch s jednoduchým prepínaním medzi nimi . Jedná sa o režimy Manual , GPS Attitude ( Auto Hover / Auto Navigation / Auto Go Home / Landing ) , Phone Attitude , Phone Remote Control a režim Rocker - Arm .

OSD
Jednotka OSD je štandardnou súčasťou systému , rovnako tak ako vysielač videa .
TECHNICKÉ ÚDAJE:
Letové parametre
Doba letu: 14 minút (pri použití 16000 mAh batérie a vzletovej hmotnosti 7,8 kg); 10 minút (pri použití 10000 mAh batérie a vzletovej hmotnosti 7,3 kg)
Odporúčané napájacie batérie: 6S LiPo 10000-16000 mAh
Zabezpečenie pri poruche: padák s automatickým otváraním a auto pilotom Gemini s dvojitým zálohovaním
Požiadavky na diaľkové ovládanie
RC vysielač (pilot): minimálne 7 kanálov, PCM alebo najlepšie 2,4 GHz
Prijímač (pilot): typu S-Bus alebo bežný PWM prijímač (nutné použitie konvertora - súčasť dodávky)
RC vysielač (operátor kamery): minimálne 7 kanálov, PCM alebo najlepšie 2,4 GHz
Prijímač (operátor kamery): typu S-Bus alebo bežný PWM prijímač (nutné dokúpiť druhý konvertor)
Rám
Priemer: 830 mm
Hmotnosť: 2420 g
Dĺžka ramena: 230 mm
Maximálna vzletová hmotnosť: 8,6 kg
Motor
Typ motora: 6210/380 KV
Vrtuľa
Materiál: uhlíkové vlákna
Rozmery: 1855
Gimbal
Typ: Z1400
Podporované kamery: Panasonic GH3 & GH4, Sony Alpha 7, Black Magic PCC
Podporované objektívy: Lumix G 14mm f / 2.5; Lumix G 20mm f / 1.7; Panasonic Leica 25 / 1.4; Olympus M.ZUIKO Digital; ED 12mm f / 2.0
Výhody gimbalu: automatická 360 ° panoráma, bezproblémový prístup k SD karte, ovládanie buď pilotom spoločne s kopterom alebo samostatne operátorom kamery

OBSAH DODÁVKY :
1x Skladací rám
1x Zdvíhacie podvozkové nohy
4x Motor
4x Vrtuľa
4x ESC regulátor
1x Riadiaca jednotka GEMINI s dvojitým zálohovaním
1x Brushless gimbal Z1400 pre kameru Panasonic GH3 / GH4
1x OSD
1x Konvertor prijímača
1x Sada káblov
1x Transportný kufor


Zaradenie produktu

 

Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.