ASBIS SK
ASBIS SK

Prepracovaný herný smartfón presahuje
hranice hrania a prináša špičkový mobilný zážitok širšiemu publiku používateľov

KĽÚČOVÉ BODY

  • Presahuje hranie: Prémiový telefón, ktorý je tenší, ľahší a prináša používateľsky prívetivé funkcie pre všetkých používateľov vrátane hráčov, streamerov a tvorcov
  • Nespútaný výkon: Snapdragon® 8 Gen 3, 8533 Mbps LPDDR5X RAM a UFS 4.0 ponúkajú rekordný výkon; prvý herný smartfón na svete s odolnosťou IP68
  • Ultrajasný displej: 6,78" 165 Hz flexibilný AMOLED displej s tenkými rámikmi, jasom 2 500 nitov, LTPO adaptívnou frekvenciou a 720 Hz vzorkovacou frekvenciou dotyku
  • Profesionálne AI fotoaparáty: 50 Mpx hlavný fotoaparát so 6-osou hybridnou gimbalovou stabilizáciou 3.0; 13 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát s free-form šošovkami; 32 Mpx teleobjektív s 3x optickým zoomom a OIS
  • AniMe Vision: Exkluzívny prispôsobiteľný Mini LED displej v smartfónoch ROG Phone 8 Pro a ROG Phone 8 Pro Edition

Bratislava 8. február 2024 – Republic of Gamers (ROG) spustil predaj série smartfónov ROG Phone 8, ktorá znamená začiatok novej éry s cieľom nanovo definovať dokonalé mobilné hranie.

ROG Phone 8 predstavuje najväčší redizajn v histórii tejto série a evolúciu z plnokrvného herného smartfónu na futuristické prémiové zariadenie so štíhlejším a ľahším telom a tenšími rámikmi, ktoré z neho robia dokonalý lifestylový telefón. ROG Phone 8 je navrhnutý ako výkonný všestranný smartfón pre hráčov, streamerov, tvorcov obsahu a ďalších používateľov. Vyniká funkciami na hranie, maximálnym výkonom s umelou inteligenciou, prémiovým dizajnom a každodennou praktickosťou.

Presahuje hranie

Séria ROG Phone 8 bola kompletne prepracovaná. Zachovala si bezchybné herné vlastnosti, avšak je navrhnutá pre všetkých používateľov, ktorí hľadajú výnimočný telefón na každodenné používanie a na dosiahnutie výnimočných vecí. ROG Phone 8 má pútavý nový dizajn, až o 15 % tenší ako predchádzajúca generácia, a to bez kompromitovania výkonu, a kladie veľký dôraz na prémiovú kvalitu a odolnosť.

ROG Phone 8 spochybňuje konvenčné predpoklady v oblasti mobilného hrania a ponúka bezkonkurenčný výkon, inovácie a dizajn, ktorý spája estetiku s funkčnosťou. Technológia Snapdragon Sound™ prináša najlepšie zvukové funkcie vo svojej triede a vytvára plne pohlcujúce herné svety. Či už ide o oddaných hráčov alebo technologických nadšencov, séria ROG Phone 8 láka používateľov, aby pozdvihli svoj zážitok z mobilného hrania.

Nespútaný výkon

Jadrom série ROG Phone 8 je impozantný procesor Snapdragon® 8 Gen 3 v kombinácii s LPDDR5X RAM s rýchlosťou 8 533 Mbps a UFS 4.0 úložiskom pre bezkonkurenčný výkon. V porovnaní s predchádzajúcou generáciou prináša Snapdragon 8 Gen 3 o 25 % lepší grafický výkon a o 25 % zlepšenú energetickú efektivitu. Procesor tiež disponuje kompletnou výbavou funkcií Snapdragon Elite Gaming™, vďaka ktorým ROG Phone 8 ponúka výkon na úrovni stolných počítačov so zlepšenou grafikou a bleskovými rýchlosťami. Snapdragon 8 Gen 3 je prvý mobilný procesor s podporou a optimalizáciou pre Unreal Engine 5 Lumen a prináša hardvérovú akceleráciu pre ray-tracing, čím poskytuje hráčom pokročilé možnosti renderovania osvetlenia na mobilných zariadeniach a ohromujúci fotorealizmus v hrách.

Revolučný dizajn Rapid-Cooling Conductor, ktorý je súčasťou pokročilého chladenia GameCool 8, odvádza teplo priamo zo stredu zariadenia do zadného krytu a umožňuje viachodinové hranie bez prehrievania. K dispozícii je tiež úplne nový chladič AeroActive Cooler X, ktorý je o 29 % menší, avšak ponúka 1,2-násobne vyššiu tepelnú účinnosť a znižuje teplotu zadného krytu až o 36 °C.

ROG Phone 8 neponúka iba prémiový dizajn a špičkový výkon. Je to prvý herný smartfón na svete s odolnosťou voči vode a prachu na úrovni IP68, takže používatelia ho môžu bezstarostne používať, nech sú kdekoľvek.

Ultrajasný displej

Séria ROG Phone 8 Pro prináša úplne nový 6,78" flexibilný AMOLED (Samsung E6) LTPO panel s podporou adaptívnej obnovovacej frekvencie. Smartfón automaticky mení obnovovaciu frekvenciu od 1 do 120 Hz v závislosti od aktuálnej činnosti s cieľom znížiť spotrebu energie. Používatelia si môžu nastaviť frekvenciu až 165 Hz pre plynulé hranie a vzorkovacia frekvencia dotyku dosahuje úžasných 720 Hz pre okamžitú odozvu. Maximálny jas displeja sa zvýšil na 2 500 nitov, takže používatelia si naplno užijú hranie alebo sledovanie filmov aj na priamom slnečnom svetle. Špičkové vizuály s dokonalým podaním farieb sú vyladené v spolupráci so spoločnosťou Pixelworks®. Je to displej, ktorý nemá konkurenciu.

Profesionálne AI fotoaparáty

Pokročilý systém troch zadných fotoaparátov série ROG Phone 8 prináša nekonečné fotografické možnosti hráčom aj tvorcom. Technológia OZO Audio umožňuje používateľom vybrať si, či chcú eliminovať hluk vetra pre dokonale čisté vonkajšie nahrávky, alebo zachytiť pohlcujúci 3D priestorový zvuk s vysokou vernosťou

Hlavný fotoaparát využíva najnovší 50 Mpx snímač Sony, ktorý zabezpečuje krištáľovo čisté snímky. Jeho 24 mm širokouhlý objektív je ideálny na dynamické snímky z ulice, zatiaľ čo režim 2x priblíženia ho premení na univerzálny 50 mm objektív, ktorý je ideálny na fotografovanie portrétov a jedla. Kvalitu fotografovania a záznamov videa posúva na novú úroveň 6-osá hybridná gimbalová stabilizácia 3.0, ktorá zabezpečuje ešte plynulejšie videá a fotografie bez otrasov, a to aj v pohybe. Pokročilá stabilizácia podporuje štandardné aj portrétové režimy, takže je ideálna na fotografovanie pri slabom osvetlení. Stabilitu videí zabezpečuje hardvérová optická stabilizácia (OIS) a zlepšený softvérový algoritmus EIS, ktorý na detekciu pohybu využíva gyroskopické údaje. Táto dynamická úprava zorného poľa zabezpečuje, že videá zostanú dokonalo stabilné.

Séria ROG Phone 8 prvýkrát ponúka teleobjektív s 3x optickým priblížením, ktorý umožňuje zachytiť vzdialené objekty. Objektív je vybavený optickou stabilizáciou a poskytuje ostré a zreteľné fotografie, a to aj pri slabom osvetlení vďaka režimu Night Photography. Technológia ASUS HyperClarity využíva nespracované súbory (RAW), aby zachovala na fotografiách každý detail, a poskytuje tak detailnejšie snímky aj pri 30x priblížení. Teleobjektív využíva počas natáčania videa adaptívnu elektronickú stabilizáciu (EIS) na dosiahnutie stabilných výsledkov pri až 10x priblížení.

13 Mpx ultraširokouhlý fotoaparát využíva free-form šošovky a špičkové algoritmy na zníženie skreslenia perspektívy, čo vedie k úžasným a prirodzeným snímkam. Séria ROG Phone 8 poskytuje výnimočnú kvalitu a čistotu pri každej fotografii a v každom videu.

Predný 32 Mpx ultraširokouhlý selfie fotoaparát ponúka 90° zorné pole, takže je ideálny na skupinové selfie fotografie. Využíva RGBW senzor, ktorý zabezpečuje čisté snímky s menším šumom, a to aj pri slabom osvetlení.

Funkcie umelej inteligencie

O zlepšenie herného zážitku série ROG Phone 8 sa starajú štyri funkcie umelej inteligencie. Hráči môžu pohodlne presunúť hru do pozadia pomocou režimu Background Mode alebo zachytiť kľúčové momenty pomocou funkcie X Capture. Intuitívne funkcie AI Grabber a X Sense posúvajú úroveň herného zážitku, pretože v prípade potreby poskytujú rady a pomoc. AI Grabber dokáže zachytávať text aj priamo z hier, a to pomocou technológie rozpoznávania na základe strojového učenia. X Capture a X Sense 2.0 podporujú viac nových špičkových hier vďaka technológii AI Pattern Recognition.

Medzi ďalšie funkcie s umelou inteligenciou patrí vyhľadávanie Semantic Search, ktoré využíva prirodzený jazyk v aplikáciách Galéria, Spúšťač a v nastaveniach. Funkcia AI Wallpaper1 dokáže vytvoriť úžasne vyzerajúce tapety pomocou technológie Stable Diffusion a technológia potlačenia hluku pomocou umelej inteligencie zabezpečuje obojsmerne krištáľovo čistý zvuk pri hlasových hovoroch, videokonferenciách a komunikácii v hrách2.

AniMe Vision

Séria ROG Phone 8 prináša jedinečné prispôsobiteľné prvky, ako je farebne podsvietené logo s technológiou Aura RGB Lighting (ROG Phone 8) a Mini LED displej Anime Vision (ROG Phone 8 Pro/Pro Edition), ktorý umožňuje jeho majiteľom vyjadriť svoju individualitu a kreativitu. AniMe Vision je displej s 341 prvkami a dokáže zobraziť prednastavené alebo používateľom vytvorené animácie. Používatelia môžu odomknúť tajné animácie, ak sa chrbtom telefónu dotknú iného smartfónu ROG Phone 8 Pro/Pro Edition.

ŠPECIFIKÁCIE3

Séria ASUS ROG Phone 8

Rozmery / Hmotnosť 163,8 x 76,8 x 8,9 mm / 225 g
Farby ROG Phone 8 Pro Edition & Pro: Phantom Black ROG Phone 8: Rebel Grey & Phantom Black
Zadný fotoaparát Hlavný: 50 Mpx 6-osá hybridná gimbalová stabilizácia 3.0, 1/1,56”, f/1.9
Ultraširokouhlý: 13 MP, f/2.2, free-form šošovky
Teleobjektív: 32 MP, f/2.4, OIS, 3x optický zoom, technológia pixel binning 1,4 μm (rozlíšenie fotografie: 8 Mpx)
Predný fotoaparát 32 Mpx RGBW, technológia pixel binning 1,4 μm (rozlíšenie fotografie: 8 Mpx)
Displej 6,78" flexibilný AMOLED displej, FHD+, obnovovacia frekvencia až do 165 Hz,
LTPO 1~1 20 Hz, maximálny jas 2 500 nitov
Batéria/Nabíjanie 5 500 mAh (typická kapacita), káblové 65 W HyperCharge nabíjanie, bezdrôtové 15 W
Qi-certifikované nabíjanie
Pamäť 12 GB + 256 GB / 16 GB + 512 GB / 24 GB + 1 TB
Mobilná konektivita 5G SA&NSA: n1 / n2 / n3 / n5 / n7 / n8 / n12 / n18 / n20 / n25 / n26 / n28 / n38 / n40 / n41 / n48 / n66 / n77 / n78 / n79
4G FDD-LTE: B1 / B2 / B3 / B4 / B5 / B7 / B8 / B12 / B17 / B18 / B19 / B20 / B25 / B26 / B28 / B32 / B66
4G TDD-LTE: B34 / B38 / B39 / B40 / B41 / B42 / B43 / B48
WCDMA: 850 / 900 / 1 700 / 1 800 / 1 900 / 2 100MHz
GSM: 850 / 900 / 1 800 / 1 900MHz
Ostatné Akcelerometer, E-Compass, senzor priblíženia, senzor okolitého osvetlenia, snímač odtlačkov prstov v displeji, gyroskop (podpora pre ARCore), AirTrigger, podpora pre WiFi 7, Bluetooth® 5.3, GPS / GNSS / GLONASS / Galileo / Beidou / QZSS / NavIC, 3,5 mm slúchadlá, NFC

1 Funkcia AI Wallpaper bude dostupná prostredníctvom aktualizácie.

2 Kvalita hovoru závisí od prostredia, podmienok siete operátora a mnohých ďalších faktorov. Reálne výsledky sa môžu odlišovať.

3 Špecifikácie, obsah balenia a dostupnosť produktu sa môžu zmeniť bez upozornenia a môžu sa líšiť podľa krajiny. Aktuálny výkon sa môže odlišovať v závislosti od aplikácií, používania, prostredia a ďalších faktorov. Kompletné špecifikácie sú k dispozícii na www.asus.com

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.