ASBIS SK
ASBIS SK
VALUES NEWSVol. 3

TRENDY: Jednoduchá a škálovateľná správa
SAP HANA s Lenovo ThinkAgile HX

Moderné firmy dnes hľadajú príležitosť posunúť sa od zložitých viacstupňových architektúr k flexibilnej a výkonnej infraštruktúre. Prioritou je jednoduchosť, škálovateľnosť a úsporu nákladov pri správe IT infraštruktúry.

Jedným z riešení je koncept hypekonvergovanej (HCI) infraštruktúry. HCI infraštruktúra konsoliduje úložisko a systémy do jedného virtuálneho systému s jednoduchým rozhraním pre správu celého riešenia. Pre firmy predstavuje HCI infraštruktúra jednoduchosť, škálovateľnosť a úsporu nákladov.

Jednoduchú správu a škálovateľnosť HCI infraštruktúry podporuje aj spoločnosť Lenovo, ktoré je jedným z lídrov na Slovenskom trhu. Pre správu biznis kritických aplikácií, Lenovo a Nutanix prinášajú kombináciu spoľahlivej a výkonnej technológie Lenovo ThinkAgile HX, dedikovanej a plne certifikovanej pre implementáciu databázového systému SAP HANA.

Riešenie Lenovo ThinkAgile HX funguje na platformách s 2 alebo 4 zásuvkami 4U a 2-socketových platformách v prevodni 1U a 2U. Poskytuje extrémnu rýchlosť, dostupnosť a efektivitu dátového centra pre pracovné zaťaženie SAP HANA v hyperkonvergovanom prostredí.

Výhody SAP HANA na konvergovaných infraštruktúrach s technológiou ThinkAgile HX

  • Konsolidácia infraštruktúry

    Eliminujte zložitosť infraštruktúry pomocou jednej platformy pre všetky pracovné zaťaženia vrátane in- memory databázy od SAP HANA.

  • Lepšie TCO

    Znížte stopu infraštruktúry vďaka cloudovej flexibilite a zjednodušenej správe, ktorá umožňuje lepšie a rýchlejšie inovácie so SAP HANA.

  • Spoľahlivosť

    Úspešné spustenie SAP HANA si vyžaduje vynikajúci výkon, jednoduchú škálovateľnosť a dostupnosť 24/7. To je pre značku Lenovo a jej technológie prioritou.

Spolupracujte s najlepšími

Spoľahlivosť, výkonnosť a jednoduchá správa je pre Lenovo tím prioritou. Aj preto sa servery Lenovo už siedmy rok po sebe zaradili medzi najspoľahlivejšie platformy x86 vo svojej kategórii. Spoločnosť Lenovo má zároveň bohaté skúsenosti s technológiami pre správu biznis kritických aplikácií. Počas 30-ročnej spolupráce s firmou SAP dodala viac ako 14 000 systémov SAP HANA. Dlhoročná spolupráca prináša obrovské skúsenosti v tejto oblasti - od počiatočného plánovania a architektúry cez nasadenie, správu životného cyklu a podporu.

Viac informácií

Kontakt

Branislav Kunc
Produktový Manažér pre Lenovo oblasť Dátové centrá
[email protected]

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.