Prihlásenie

 
 
Produkt je vyradený!  Produkt už nie je v našej ponuke.
Kontaktujte, prosím, manažéra produktu:

Milan Polák
[email protected]
 
 
 
 
 

 

XBOX ONE hra - NHL 17

 
 
 
 
 
 
 
  • XBOX ONE hra - NHL 17
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Záruka:
24 Mes.
Kód:
SKMSXBX-EAX354521
Part No.:
EAX354521
EAN:
5035225116408
Výrobca:

Microsoft

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produkte

 
 
 

Popis produktu:

Pre tých, ktorí majú radi výzvy, si EA pripravilo vylepšený systém progresie cez nový EASHL Player Rank System, pomocou ktorého teraz budete môcť získavať nové odznaky a odomknúť si tiež nové predmety pre vašich hráčov, celý tím a taktiež arénu, čo je tiež novinkou v NHL 17. Začnite s obyčajnou jednoduchou arénou a postupne si ju vylepšujete na dôstojné sídlo medzinárodných zápasov. Na túto zaujímavú novinku nadväzuje nástroj Arena Creator, ktorý môžete používať ako v EASHL režime, tak aj vo Franchise Mode. Postavte si vlastnú arénu podľa vašich predstáv a vytvorte si štadión vašich snov.

EA túto funkciu opisuje ako veľmi prepracovanú, čo má potvrdzovať široká škála možností úprav - na štadióne si budete môcť zmeniť každý detail, a to od ľadovej plochy, cez kocku až po gólové svetlá, efekty a pesničku, ktorá vám bude hrať na štadióne po strelení gólu. S možnosťami úprav to rozhodne nekončí. V NHL 17 si budeme môcť upravovať rovnako detailne aj vlastný tím. Upravovať si môžete kompletne celé dresy, vrátane vzorov, farby, nášiviek a logá firiem, ktoré máte mať našité na sebe počas danej sezóny. Samozrejme, hraním EASHL si odomykáte nové predmety, ktoré v editore môžete použiť. Do hry sa opäť dostane vizuálny in-game tréner, ktorý si prešiel viacerými zmenami, vďaka čomu vám bude ešte dokonalejšie zlepšovať vaše výkony.

Tréneri patria k hokeju, no nielen k tomu reálnemu. V NHL 17 sa tréneri dočkajú dôležitejšej úlohy a popri rýchlej hre budete dostávať jeho rady. Z herných režimov sa môžete tešiť na vylepšený systém tím buildingu, ktorý sa po novom volá HUT Synergy. Zocelte tím, spojte hráčov, nájdite v nich ich pravú silu a vytvorte ešte kvalitnejší tím, ktorý bude dobýjať rebríčky. Do NHL 17 sa vôbec po prvýkrát dostane liga ECHL s plnohodnotnými 27 tímami. EA myslelo aj na nováčikov a do NHL 17 pridalo komplexnejšie nastavenia obtiažnosti, kde si napríklad hráči budú môcť zvoliť medzi zábavnou arkádou a simuláciou posuvným barom až so sto krokmi.


Zaradenie produktu

 

Stránky o produkte:

http://www.xbox.com/sk-SK/games/sunset-overdrive#fbid=9agsTPOYHMt


Technické špecifikácie sa môžu meniť bez predošlého upozornenia. Obsah aktuálneho balenia sa môže líšiť v závislosti od dátumu predaja. Obrázky majú len informatívny charakter.

 
 
 
 
 
 
 

Parametre

 
 
 

Základné parametre
Určenie:  Pre XBOX One 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.