ASBIS SK
ASBIS SK
Novinka

Spoločnosť Supermicro debutuje s novými systémami s vkladaním zhora a úložnými systémami Simply Double s procesormi Intel Xeon tretej generácie, PCI-E 4.0 s vyrovnávacou pamäťou NVMe pre vysokokapacitné cloudové úložiská

Komplexný rad 4U modelov úložísk so 60 a 90 šachtami, ktoré podporujú konfigurácie Single-Node, Dual-Node, Storage Bridge Bay alebo JBOD s architektúrou s vynikajúcimi možnosťami servisu.

Spoločnosť Super Micro Computer, Inc. (SMCI), svetový líder v oblasti podnikových počítačov, úložísk, sieťových riešení a ekologických počítačových technológií, oznámila nové verzie svojich osvedčených riešení úložísk s vkladaním zhora so 60 a 90 šachtami spolu s novými úložnými systémami Simply Double plne optimalizovanými pre najnovšie procesory Intel Xeon Scalable 3. generácie a disky PCI-E 4.0 NVMe. Tieto vo svojej triede najlepšie veľkokapacitné úložné a rozširovacie systémy sú ideálne pre implementácie cloudových úložísk, ako aj pre pracovné záťaže s úložiskami HPC.

Úložné systémy s vkladaním zhora

Nová architektúra Supermicro s vkladaním zhora prináša lepšiu flexibilitu, modularitu a možnosti servisu, ktoré zákazníci vyžadujú. Systémy so 60 aj 90 šachtami sú k dispozícii v konfiguráciách single-node, dual-node a dual-node s vysokou dostupnosťou (HA). Konfigurácie dual-node HA a single-node riadia prístup ku všetkým diskom v systémoch. Konfigurácia dual-node rovnomerne rozdeľuje prístup k riadeniu diskov medzi jednotlivé uzly. Vďaka modulárnej konštrukcii bez potreby náradia sú všetky kritické systémy – hot-swap, uzly servera, expandéry, moduly ventilátorov, napájacie zdroje a disky – plne optimalizované na jednoduchý servis jedným technikom.

Nové vysokokapacitné zariadenia Supermicrosystémy s vkladaním zhora sú optimalizované pre podnikové a cloudové úložné prostredia. Táto architektúra s možnosťou škálovania čo do rýchlosti aj kapacity ponúka zákazníkom možnosti konfigurácie RAID na báze PCI-E 4.0 alebo radiča SAS v režime IT. Tieto 4U systémy sú vybavené 60 alebo 90 2,5" alebo 3,5" šachtami SAS3/SATA3 s podporou hot-swap plus dvoma vstavanými slotmi PCI-E M.2 a dvoma internými slotmi pre tenké SSD SATA. Systém single-node podporuje aj dve zadné 2,5" šachty s podporou hot-swap na zrkadlenie OS a štyri voliteľné pozície NVMe U.2 na rýchle ukladanie do vyrovnávacej pamäte. Systém podporuje pri maximálnej konfigurácii 1,6 petabajtov nákladovo optimalizovaného úložiska a až 60 TB SSD flash prostredníctvom zadnej pozície NVMe. Systémy single-node a dual-node využívajú procesory Intel Xeon Scalable 3. generácie v dvojsocketovej konfigurácii so 16 slotmi DIMM na serverový uzol.

Úložné systémy Simply Double

Úložný server Simply Double od spoločnosti Supermicro je špičkovým riešením na poskytovanie obsahu v rámci odvetvia. Dnes oznámený prírastok prináša vylepšenia výkonu a možností servisu do celkovej konštrukcie s cieľom podporovať procesory Intel Xeon Scalable 3. generácie v dvojsocketovej konfigurácii so 16 slotmi DIMM pri zachovaní rovnakej hustoty úložiska. Podporované sú až štyri zadné pozície U.2 NVMe s funkciou hot-swap, ktoré umožňujú používateľom pridať pamäť flash bez toho, aby museli obetovať niektorú z 24 pozícií 3,5" úložiska SAS/SATA. Inovatívny dizajn šasi zlepšuje prúdenie vzduchu a zjednodušuje prístupnosť systémového servisu ku komponentom, ako sú základná doska, procesor, pamäť, sloty PCI-E, interné pozície pre disky a zadné pozície pre disky. Spolu s týmito mechanickými vylepšeniami možno systém dodatočne vybaviť radičom RAID založeným na rozhraní PCI-E 4.0 alebo radičom SAS v režime IT.

 
 
 
 
 
 
 
 
Pobočka Bratislava

Tuhovská 33

831 06 Bratislava

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 2 321 65 111

Obchodné oddelenie: + 421 2 321 65 777

maps
Pobočka ASBIS Košice

Moldavská cesta 8/B

040 11 Košice

Pondelok - Piatok:

od 8.30 do 17.00 hod.

E-mail: online_kontakt[at]asbis.sk

Recepcia: + 421 55 321 65 11

maps
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Obchodné oddelenie

+421 2 321 65 777

Zobraziť klasickú verziu

Prevádzkuje ASBIS SK spol. s r.o.

Technické riešenie © 2024 CyberSoft s.r.o.